2018. június 29., péntek

Hard Dog Race Base HU 2018

Kicsit megkésve beszámolok a blogon is az idei Hard Dog Raceről, mert facebookon már fent volt ugyan, de évek múlva úgyis itt találom meg könnyebben (az endless scrolling ugyanis a halálom....)

Idén különös kihívás elé állított az élet, amikor egy hónappal a verseny előtt kiderült, hogy egy kétlábúval bővül idén a családunk. Ennek megfelelően borzasztóan fáradékony voltam, de úgy döntöttem elindulunk a versenyen, ha nem megy megállok, vagy sétálok, de kár lenne kihagyni. 

Ráadásul idén végre összehoztuk a dalmata csapatot! :) 5 dalmata és egy Bourbonne-i vizsla futott velünk.

Mollyért pedig ez abszolút megérte. Vitt előre, hajtott, és tőle meglepő módon végig húzott, nem győztem dícsérni őt (és ez minden képen látszik a fejemen is XD). Orvosi javaslatra keveset kocogtam, inkább gyorsgyalogoltam, a súlyemelős akadályokat pedig ki kellett hagyjam, így idén többet guggoltam a tavalyi nullához képest. :D
Molly miatt idén sem kellett akadályt kihagyni, bár furcsa mód, az első vizes akadályba kvázi ő rántott bele, a másodikba már csak utánam volt hajlandó jönni. Összességében továbbra is Ő a csodakutyám és a büszkeségem. <3

Önkénteskedést is vállaltam idén, végig a célban segítettem, mialatt Molly mintakutyaként pihent a boxában. Pár éve ezt elképzelni sem tudtam volna róla. Az önkénteskedés pedig, bár szintén fárasztó volt, nagyon tetszett, a célba ugyanis mindenki hatalmas boldogsággal ért be, és joggal lehetett büszke magára, ettől pedig én is végig vigyorogtam a napot.

Üröm az örömben, hogy a rólunk készült kevés képpel egyáltalán nem vagyok megelégedve  - tisztában vagyok vele, hogy a fotósok egész nap dolgoztak, a tűző napon, rengeteg kép készült, nagyon jók vannak köztük és ráadásul ingyen letölthető mind webes felbontásban, de - akadályos képünk alig lett, a fejemen meg mindig látszik, hogy vagy Mollyt dícsérem, vagy küzdök a levegőért. Bár pár héttel később lett volna a verseny, a 2. trimeszter már sokkal energikusabban telik számomra. :) A lengyel versenyre bár neveztem magunkat, de a hosszú utazás miatt idén erről lemondtam (jövőre mindenhova!), de a Wildon ott leszünk: 6 láb, 3 szív, 1 büszkeség! ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése