2018. január 27., szombat

Látogatóban a kedvenc kennelemnél

Meglátogattuk a 8 hetes C almot. :) Spotty Memories kennel.
Na, ilyen környezetből tudom ajánlani, hogy valaki kölyköt vegyen magához!

Miért?
- Az alap dolgok természetesen megvannak, 8 hetes koruk után, koruknak megfelelően oltva kerülnek gazdához.
- Rendszeresen kapnak féreghajtást, ahogy az elvárható.
- Minden kölyök hallását a BAER hallásvizsgálattal ellenőrzi a tenyésztő. Ebben és az előző alomban mindenki jól hall mindkét fülére. Az első alomban volt egyoldali hallású kölyök, de teljesen süket nem. Viszont a tenyésztő nem titkolná el azt sem, ha valaki süketen születne, így a leendő gazdi előre felkészülhet arra, hogy süket kutyát vesz magához.
- Mindkét szülő Interchampion, ami azért lényeges, mert a tenyésztő nem sajnálta a pénzt és időt az utazásokra, a nevezési díjakra.
- Mindkét szülő könyök- és csípődiszplázia mentes és kétoldali hallásúak. Ezen felül szűrtek a "lemon" génre, tehát előre lehetett tudni, hogy ebből a párosításból nem születik majd színhibás kölyök, tehát a fajtafenntartásra is maximálisan figyelt a tenyésztő.
- Az eddigi három alom három különböző szülőpártól volt, tehát a tenyésztő az ideális párosítást keresi, és nem arról szól a tenyésztés, hogy az otthoni kant ráengedi a szukákra aztán ahogy esik úgy puffan.
- És végül a képek magukért beszélnek. A kölyköket folyamatosan pelushoz szoktatják, a kicsik az emberekkel abszolút barátságosak, érdeklődőek, ahogy a külvilággal is (ha nyílt az ajtó, ők mentek volna ki, mert hiába van tél, a nekik külön elkerített kertrészben már a külvilágot is megismerték részben).

Nem ez az első alkalom, hogy látogatóban járok itt, az A alomnál is ott lehettem. Az A alom 2016 május-júniusban cseperedett 8 hetessé, így nekik megvolt az a nagy szerencséjük, hogy szinte egész nap kint lehettek a "játszóterükön" a jó időben.
Természetesen Molly is velünk jött, bár ő nem annyira díjazta a 10 tűhegyes babafogsort, sok volt neki ennyi kölyök egyszerre, inkább félrevonult. :)Nagyon érdeklődnek Molly után :)

Aki ezt kevésbé díjazza :D 

Fülrágós

Pacsi!

A végére kidőltek :)
Azok a tűhegyes kölyökfogak :D 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése