2017. december 17., vasárnap

Esküvő Mollyval

Szeptember 2-án a párom és én összeházasodtunk. Egy évig jártunk jegyben, és összesen 7 éve vagyunk együtt. Mollyra picit úgy tekintek, mint az első közös "gyerekre", bár én a kettő között azért elég erős vonalat húzok, úgyhogy hívjuk inkább első közös felelősségvállalásnak. Ettől függetlenül fontos része az életünknek, és nem akartam a Nagy Napon kihagyni őt a jóból, így előre megbeszéltük a helyszínnel (Szepi fogadó, Szendehely), hogy beengedik őt a szállásra. Ez a poszt egy kicsit Rólunk is szól majd, nem csak Mollyról, de bízom benne, hogy tetszeni fog Nektek.


Sokat agyaltam azon, hogy konkrétan az esküvőn kapjon-e apróbb szerepet Molly és milyet (gyűrűhordás, koszorúslányok kísérete ilyesmi), de rájöttem, hogy az a részemről nagy odafigyelést igényelne és nem tudnék annyira a vendégekre, szertartásra koncentrálni. Utólag visszatekintve nagyon örülök, hogy kihagytuk őt a templomi szertartásból, mert így 100%-osan magunkra tudtam figyelni, és számomra nagyon meghitt hangulata volt az egésznek, a mögöttünk sorakozó 80 emberről teljesen megfeledkeztem közben, előtte és utána pedig olyan rohanás volt, hogy bárkire (aki szép ruhába ki volt öltözve ugye...) is bíztam volna Mollyt, annak se lett volna egyszerű dolga, hogy minden közepette visszavigye a szállásra stb. A lagzira pedig eleve eszembe sem jutott bevinni: nem akartam kitenni a hangos zenének és a rengeteg fűszeres kajának, amit valószínűleg osztottak volna neki.

Viszont jó előre leszögeztem, hogy a fotózáson ott kell lennie a csodakutyámnak. Pénteken fotózkodtunk, egy nappal a lagzi előtt. Fotósunk, Szugyi beszélt rá arra, hogy külön napot szánjunk rá, mert a fények este a legszebbek és mert így kevésbé lesz stresszes a nagy nap. És tényleg, az egész olyan volt, mint egy laza kutyasétáltatás (már aki szokott abroncsos menyasszonyi ruhában sétálgatni :D ), Molly rohangált a sárga virágokkal teli mezőn Szécsény mellett, a dombon a Hollókői várnál és Hollókő utcáin is kísért minket. Nekünk meg csak egymásra kellett figyelni (meg arra amit a fotós mond, de a fotósunk annyira jó volt, hogy tök természetes volt számunkra a helyzet, pedig nyilván nem voltunk még fotózáson :D ). Nagyon jól viselkedett, a legidősebb húgom (egyben tanúm és fodrászom) volt velünk segítségnek, és Molly szót fogadott neki is.


A csodamata alkotott egyébként. :D A Hollókői vár előtt (utolsó helyszín) a szájába tettem a csokrot, hogy tartsa meg, mintha felém nyújtaná. Mivel a csokor egyik fele jóval nehezebb volt a másiknál, ezért mindig hamar eresztett. Ezek után letettem a csokrot a fűbe, hogy folytassuk anélkül is a fotózkodást. Eltelt két perc és valami kattant a kutyában, felkapta a csokrot a fűből és elkezdett körülöttünk szaladgálni, odahozta nekem a csokrot, aztán odarobogott Szugyihoz is vele. Akkora bohóc ez a kutya, hogy minden nap megnevettet, de ezzel a húzásával tényleg feltette a pontot az i-re. :)
Felsorolom a szolgáltatókat, akiket jó szívvel ajánlok minden menyasszonynak/vőlegénynek. :)
Helyszín, remek kajával: Szepi Fogadó, Szendehely
Dekoráció: Jankaságok (tényleg minden olyan lett amilyennek megálmodtam, bármilyen közhelyes is ez)
Fotó: SzugyiFoto
Zene: Dolina zenekar
Haj: Hoppál Tímea, adok hozzá elérhetőséget, ha kommentben kéritek :) Jelenleg a Kada utcában dolgozik Budapesten
Smink: Bernáth-Kmetti Kornélia, Őrhalom
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése