2015. június 11., csütörtök

Élünk, virulunk :)

Sziasztok!
Folyamatos hullámvölgyben vagyok, hol imádok írni, és megosztani másokkal, mi történik, hol pedig nincs az egészhez kedvem. Most épp a völgyben vagyok írás téren, és inkább csak a közeli ismerősökkel osztom meg az életemet, a kutyás élményeimmel együtt.

De, hogy senki se aggódjon, Molly szuperül van, jár velem futni, frizbizünk, gyakorlunk lelkesen. Ahogy jött a jó idő, kezdtünk lejárni újra a tóra, szóval rendszeresen úszik is, a napi futkározásadag pedig minimum fél óra össze-vissza cikázás, ugyanennyi szimatolás, fűben hempergés.

A kunyerálásról soha nem fog leszokni, de már nem szokott bakizni az utcán (lekopogom) és felenni, illetve egy figyelmeztetés után más gazdik jutalomfalatostasakját sem böködi, holott én már nem hordok magammal ilyesmit sima sétára, általában a labda vagy a hurka a motiválóeszköz, ha nehézségekbe ütközünk. :)

Nemrég részt vettünk a Dalmata találkozón is, Molly pancsolt a Dunában, játszott a többiekkel meg random talált labdamaradványokkal és botokkal és jó sokat futottak :)
Képek a találkozóról:


 
Az új bannert Szeifer Diána készítette, ezúttal is köszönöm. Olvassátok az ő blogját is: hunoragar.blogspot.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése