2014. október 22., szerda

Frizbi, obedience - VIDEÓK!

Sziasztok!
Rég volt beszámoló, ami elsősorban a sulinak köszönhető (?). Sok utazás, egyetem, korai kelések, kutyázás. No meg igazából folyamatosan azt írhattam  volna, hogy haladunk-haladunk-egyre jobban megy stb.

Ezt a videót 3 hete vettük fel, azóta pihent a szerkesztőben, de végre megnézhetitek a 3 héttel ezelőtti frizbi alakításunkat. Különösképpen büszke vagyok arra, hogy már nem csak ügetve hozza vissza a korongot, hanem vágtat! :) Nekem éppen baromira fájt a csuklóm és visszanézve borzalmasak a dobásaim, valószínűleg amiatt. :D De egyébként is gyakorolhatnám a dobást, mert Mollyban sokkal több van ennél. Pl. ma már 20-30 métereket dobtam és simán fogta őket. Iszonyatosan ügyes, és tavaszra tuti versenyképesek leszünk. A mai dobálás annyira feldobott engem, hogy gyorsan befejeztem ennek a videónak a szerkesztését és tök jót mosolyogtam azon, hogy mennyit fejlődött!Az obedience is tök jól alakul, ha teljesen kiveszem a megvezetést, akkor is jó kedvvel dolgozik és pörög ezerrel. Nagyon jó visszajelzéseket kaptam az alábbi két videóra (egyik megvezetéssel, másik anélkül készült, és tudni kell még, hogy ezt a pörgést kb. 20 kilométer séta után rendezte le) - szóval leendő dalmatásoknak üzenem: Ezek lelőhetetlen energiabombák. :)
Tehát remek visszajelzések, van még bőven mit pontosítani magamon is (toporgás a csehes beülésnél), kutyán is (gyorsaság hátraarcnál, pontosabb munka), de úgy érzem, hogy jó úton haladunk. :)

http://youtu.be/J8SeLxcrs50?list=PLmsj4-e9dQguKTyP6AbVvwXw8osX4GHkH
(Linkre kattintva megnyílik a két menetelős videó)

Megvezetéssel:
Megvezetés nélkül:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése