2014. május 3., szombat

Bringa (VIDEÓ)

A héten nem tanultunk semmi újat, viszont nagyokat sétáltunk és voltunk úszni is.
Egyik nap majdnem fél órát futott a bringa mellett a tóig. Egészen pontosan a mezőn elengedtem és a mezőt is 3x körbeszaladta. Ezek után úszott 20 percet a tóban és hazatekertem (újabb fél óra), de még mindig volt benne energia, szóval beadtam a kutyafutiba az ismerősömékhez, amíg eltettem a bringát. Ha valaki dalmatára adja a fejét, vegye számításba, hogy fizikailag lefárasztani nem egyszerű. :)
Mindenképpen kell a sok tanulás és fegyelem is.Tehát a tavat, folyót imádja, ha lehet úszni, akkor ki sem akar jönni a vízből. :) Ilyenkor teljesen megkergül, ha néha-néha partot ér, őrült módjára, hatalmas ugrásokkal rohan fel-alá és pacsál a tó szélén. Ezt is le akartuk videózni, de aznap, amikor a videó (lásd kicsit lejjeb) készült hatalmas szürke felhők gyülekeztek és dörgött az ég is, így nem mertük bevállalni, hogy elmenjünk a tóig.

Tehát az úszást imádja, az esőt kevésbé. :) Ha esőben kimegyünk, megsértődik és begubózva, "sértődötten" szúrós szemmel néz engem, később befordul a fal felé és alszik fél napot.
Szúrós szemű, sértődött, esővizes bundájú Molly :)
Egy kicsit rólam: Most először használok videó-szerkesztő programot, úgyhogy előre is elnézést kérek, ha uncsi/ vannak furcsa átmenetek stb. Nekem azért így elsőre tetszik. :) A felvételeket párom csinálta, itt ott eléggé "rázkódósak", de a lényeg látszik:
- Molly megy a bringa mellett
- Molly fut
- Molly trükköket mutat be (a meleg, párás levegő miatt én sem voltam a topon és ő sem koncentrált eléggé, ennél sokkal jobbakat tud, de mivel már 2-3 hete ígértem egy videót, most itt van ez, és legközelebb igyekszem egy jobbal)
A videó (alul a Youtube ikonra kattintva vagy az amelleti négyzetre kattintva HD-ben nézhetitek):


Megérkezett a 30 kg Josera High Energy is. Mollynak nagyon ízlik, és úgy tűnik a végtermékkel is minden tökéletesen rendben van. Viszont elég apró szemű, szóval fogkő megelőzésre majd kap nyers baromfinyakat meg főtt oldalast.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése