2014. május 17., szombat

Blogbaugatás

Segítség! Gazdi elkapta a "munka" nevű betegséget, bár ő "egyetem" betegségnek hívja. Múlt héten még tanított nekem új trükköt (hempergés), de szombat óta csak a könyveit bújja! Még a sétára is elhozza. Nincs rám elég ideje, nem megyünk biciklizni meg úszni eleget. Egész nap aludnom kell. amikor sétáltunk egy nagyot végre, végig SZAKADT AZ ESŐ. Hát köszi. Úúúútálom az esőt. A szelet meg pláne. Gazdi meg korán kel, amikor még hanyatt fekve húzom a lóbőrt, de ha nem mennék ki vele, akkor ki tudja mikor jön haza... Cserébe új helyet kaptam a nappaliban:


Demény, én próbálkozom, de sajnos elég kemény fába vágtam a fejszém a gazdineveléssel. Segítek is gazdinak, ha már ő nem tud a házimunkára odafigyelni, hétfőn például régóta először kiválogattam a szemetet. Na de erre is csak morcosabb lett! Porszívózni meg felmosni is szoktam a főétkezések után. A reggeli sétákat is igyekszem elhúzni, hátha akkor nem megy egyetemre, de ez sem vált be.

Viszont Gazdinak van egy új, nagyon jó szokása: a labda. Szeretem én a labdát, de a kaját azért mégiscsak jobban. Na de a sípolós labda! Azért bármit! Hozom, viszem, még lábhoz is ülök érte. :)

Egyébként most a Nagyi vigyáz rám. Bodza nagyon eleven kölökkutya és hatalmasat nőtt. A tűhegyes tejfogai meg fájnak a nózimnak úgyhogy néha rendre utasítom a kis prücsköt.A kis vakarcs addig-addig ugrál, amíg kénytelen vagyok játszani vele, de ha meg játszanék, akkor bebújik az asztal alá és onnan csattogtatja a hegyes fogait és még vakkantgat is hozzá.Vidékre mentünk volna a hétvégén, de ott nem alhatnék a lakásban, Gazdi szerint meg nem tudnék a kertben hova bújni az eső elől. Úgyhogy engem elhozott kölköt nevelni a Nagyihoz, ő pedig elutazott vidékre. Szerencsére elég sáros a mancsom, úgyhogy holnap, amikor jönnek értem, majd jól összeugrálom őket büntiből. Direkt kidugtam a fejemet Gazdi után a kapun is! Ha már itt tartunk, a szemére hányom azt is, hogy a péntekre tervezett pipacsmezős-kutyás fotózást nem váltotta valóra. RÁADÁSUL nem engem féltett az esőtől, hanem a kamerát! Még ilyet! ;)

Találtam egy régi videót gazdiról és első dalmatájáról. Itt egy képernyőfotó róla. Nézzétek meg! :) Volt ott egy szép nagy belga juhász is (tervueren). Őt már nem ismertem. Angie volt a neve.
1992 Karácsony


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése