2014. február 28., péntek

Kétféle tükör és az autó


Van egy kis kézi tükröm, amiben összenéztem magamat és Mollyt, hogy mennyire hasonlít a szemünk színe. Molly látott már tükröt, szóval nagyon furi volt, ami ezután történt, ugyanis csodálkozott a tükörképén, nyalogatta-szagolgatta és a tükör mögé nézett, mintha azt hinné, tényleg van ott egy kutty. :)

Ma pedig voltunk kint a népszigeti tükörsuliban, “szintfelmérőzni”, mert a középfokú tanfolyamot az Alfa kutyaiskola helyett az eredeti tükörsuliban szeretnénk megcsinálni. Egy dolog van, amit ott már alapfokon tanítanak, nálunk meg nem, ami a “Lábhoz” vezényszó, amikor a kutya minket megkerülve mellettünk leül, de elég jól ment Mollyval, szóval nem lesz gond. Még egyszer kimegyünk a tanfolyam kezdete előtt, de áprilisban, rosszabb esetben májusban újra sulizunk. Addig is szorgalmasan frizbi és gyakorlás. Mondjuk rendesen meglepődtem, hogy a SAJÁT piszkát hirtelen felette, úgy látom van még mersze bepróbálkozni… Ami érdekes, hogy az oktatók kínálták jutalomfalattal és Molly azt nem kajálta meg! A földre dobottat sem! Megtagadta! Nagyon örülök, hogy ilyen jól halad ez.

Niki volt olyan kedves, és kutyával együtt autóval behozott a Deák térre. Molly pedig kis bíztatásra beszállt az autóba és az utazás alatt nem lett rosszul, nem jött vissza a kaja! MAGÁTÓL SZÁLLT BE. Nagyon ügyes volt. Előzmények:
Újabb:Régebbi:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése